Meciul Zilei 7 mai Al-Sadd – Al Ahli SC – Champions League Asia

AL Ahli a incheiat faza grupelor fara esec in deplasare

Luni, 7 mai, de la oa 19:15, se joaca Al-Sadd – Al Ahli SC, prima mansa din sferturile de finala ale Champions League Asia, acesta fiind si meciul zilei.

Al-Sadd este intr-o postura buna, cu toate ca primeste o cota destul de mare pentru postura de echipa gazda pe are o are, cunoscuta fiind ca s-a miscat mai bine in aceasta situatie. Vicecampioana a Qatar-ului, aceasta s-a descurcat bine si in Champions League, unde a terminat Grupa C pe locul al doilea, cu o etapa inainte sa se incheie faza grupelor, acesta fiind motivul pentru care si-a permis sa piarda in fata lui Persepolis, principala ei rivala de atunci. Nu acela a fost si cel mai recent meci, Al-Sadd vine dupa un nou esec, 1-2 cu Al-Duhail, campioana din Qatar si echipa cea mai buna din tara, insa, aceasta disputa a avut loc in finala Cupei Printului.

In tabara cealalta, Al Ahli SC este intr-o forma de zile mari, de o luna s-a terminat campionatul intern, unde a terminat pe locul al doilea, la un singur punct in spatele lui Al-Hilal. Totusi, cel mai recent duel dateaza din urma cu trei saptamani, cand a castigat cu 2-1 in fata Al-Jazirei, drept pentru care, sauditii s-au impus lejer in Grupa A, unde au terminat pe prima pozitie, cu sase puncte peste ocupanta locului secund. De aseenea, in grupele Champions League, Al Ahli SC a terminat neinvinsa, din cele trei meciuri disputate in aceasta postura, a strans doua victorii si un rezultat de egalitate, marcand cel putin un gol de fiecare data.

Fiind un meci al primei manse din optimile Champions League Asia, ma astept sa vedem mai multa retinere din partea celor doua ofensive, insa, daca punem cap la cap informatiile si prestatiile avute de cele doua, ma astept ca Al Ahli sa fie prima care muta castigator in teren, astfel, sa plece cu cel putin un rezultat de egalitate, in meciul de la Doha.

Pronostic Al-Sadd – Al Ahli SC: X2, cota 1.64 la Unibet

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Al-Sadd – Al Ahli SC

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare De acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>