Meciul Zilei 4 mai 2018 FC Viitorul – Astra Giurgiu – Liga 1

FC Viitorul a dat gol in fiecare din ultimele cinci meciuri

Vineri seara, de la ora 20:45, avem FC VIitorul – Astra Giurgiu, meciul zilei in opinia noastra, unde le avem fata in fata in prima partida a etapei a 8-a din playoff.

Fara emotii in privinta luptei pentru cupele euroepne, FC Viitorul trebuie sa ramana cel putin pe locul 5, pe care acum se afla, deoarece in eventualitatea in care CSU Craiova castiga cupa, este urmatoarea echipe cu drept de joc in cupele europene. Da, spun acest lucru deoarece Astra Giurgiu nu are drept in acest sezon, din cauza datoriilor, Uefa a interzis dreptul la participare a giurgiuvenilor. CTotusi, constantenii nu au deloc o misiune usoara, ei venind dupa o serie de cinci meciuri la rand in care au dat cel putin un gol, fiind echipa cu media cea mai mare de goluri in acest playoff, fie ca vorbim de cele date sau primite.

Astra Giurgiu trebuie sa duce mai departe serie victoriilor, reusind in ultimele trei runde sa castige la 0, de doua ori impotriva celei mai slabe contracandidate, Poli Iasi, pe care a invins-o cu un dublu 3-0. De asemenea, giurgiuvenii au si trecut pe locul 4, cu 32 de puncte, la trei lungimi de podium singurul lor obiectiv, in contextul expus mai sus, este acela de a se clasa cat mai sus, ceea ce inseana bani mai multi din partea televiziunilor. Cu toate astea, Astra are probleme in deplasare, exceptand succesul cu Iasi, celelalte doua intalniri au insemnat o remiza si o infrangere.

Fiind o partida pentru locul 4, cred ca Viitorul este mult mai motivata sa arate ca poate converti jocul bun facut in defensiva si la final sa confirme si victoria din tur, cand s-a impus cu 2-0 la Giurgiu. Una peste alta, gazdele au aratat ca au potential pe faza ofensiva si ma astept sa faca din nou asta, iar la final sa castige cel putin o repriza.

Pronostic FC Viitorul – Astra Giurgiu: gazdele castiga o repriza, cota 1.50 la Unibet

 

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>