Meciul Zilei 3 mai 2018

Fylde este o adepta a spectacolului

De la ora 21:00, Boreham Wood si Fylde isi masoara fortele in playoff-ului Vanrama National League, partida pe care putem sa o numim meciul zilei.

Boreham Wood este favorita din nou intr-un meci pe care il joaca in postura de gazda si daca tinem cont ca este un meci direct eliminatoriu, nu exclud varianta in care sa faca tot ce este posibil pentru obtinerea unui rezultat pozitv, cum a fost cazul si la inceput de decembrie, cand profita din nou de avantajul terenului propriu, unde s-a impus atunci cu 1-0. Sezonul regulat l-a incheiat to en-fanfare, intr-o maniera excelenta, cu un succes categoric acasa, 3-1 cu Guiseley, acela fiind al treilea meci consecutiv in care ambele marcheaza si se inscriu cel putin patru goluri.

Fylde s-a pregatit intens pentru acest playoff, deoarece in ultimele meciuri a evoluat mult mai rezervata, deoarece avea suficient avans cat sa-si permita sa joace rezervat. Una peste alta,  este o echipa care s-a calificat si cu mult noroc, deoarece in ultimul meci oficial a terminat la egalitate disputa cu Wrexham, un rezultat care i-a oferit posibilitatea de a prinde ultimul loc de playoff, la egalitate de puncte cu o alta echipa, golaverajul a fost mai bun. Performanta este incantatoare, avand in vedere ca vine dupa un sezon in care avea statut de proaspat promovata.

In meciul din retur a fost 1-0 pentru Boreham Wood, iar meciul de acum este unul decisiv pentru ceea ce ambele si-au propus, astfel ca o prima modificare de scor ar putea arunca in aer cele doua defensive si vor aborda jocul mult mai degajat, cu spatii mari. Una peste alta, nevoia victoriei ma astept sa aduca goluri dupa sine, Fylde fiind cunoscuta ca o echipa care inscrie si primeste la fel de multe goluri.

Pronostic Boreham Wood – Fylde: peste 0,5 goluri in prima repriza, cota 1.44 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>