Meciul zilei 13 februarie 2018

Accrington are un meci usor

Sursa foto: thetimes.co.uk

Marti este zi de fotbal atat in Champions League, cat si in ligile inferioare din Anglia, acolo unde, in League Two se joaca Accrington – Crewe, meciul zilei de marti, 13 februarie 2018.

League Two este a patra si ultima liga considerata profesionista in fotbal din Anglia, iar marti seara, de la ora 21:45 se joaca mecul dintre Accrington si Crewe. Gazdele si-au depus serios candidatura pentru un loc pe podium, ceea ce le asigura promovarea directa in League One, obiectiv propus inca de la inceputul sezonului. Forma de moment face din Accrington favorita principala a partidei, aceasta avand avantajul ca vine acum dupa trei victorii consecutive. Mai mult decat atat, pe teren propriu a dat un adevarat recital, avand patru victorii la rand, meciuri in care de fiecare data a dat cel putin doua goluri si aici vorbim de dueluri cu echipe si mai bune decat adversarul de astazi.

Pe de alta parte, Crewe este modesta, singurul ei punct luat in ultimele cinci meciuri a venit acasa, intr-un meci jucat la sfarsitul saptamanii trecute, incheiat asa cum a inceput, 0-0 cu Yeovil. Fara nimic bun de aratat, aceasta ma astept sa vina ca victima sigura pe “Crown Ground”, locul unde a castigat o singura data in istorie si atunci in urma cu un an si jumatate.

In aceste circumstante, ma astept din partea celor de la Accrington sa repete impresia buna lasata in prima parte a campionatului, cand s-a impus cu 2-0.  Cu toate acestea, fortez nota si nu merg pe solist, asa cum ar parea mai usor, cred ca Accrington este peste Crewe din toate punctele de vedere, mizez pe cel putin doua goluri venite din partea acestora.

Pronostic Accrington – Crewe: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, cota 1.68 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>