Meciul Zilei 11 mai 2018 – River Plate – Estudiantes – Superliga

River Plate este obligata sa bata pentru a se califica in Copa Sudamericana 2019

Vineri seara, de la ora 22:45, avem disputa dintre River Plate si Estudiantes, meci ramas restant din runda cu numarul 25 din Superliga argentiniana, meciul zilei 11 mai 2018.

River Plate vine dupa o serie foarte buna de jocuri, iar acum este obligata sa invinga, dornica sa prinda locurile de Copa Sudamericana, singurul obiectiv pe care in acest sezon il poate atinge. Ocupand locul 12, cu 39 de puncte, “milionarii” sunt la o lungime distanta de indeplinirea acestui obiectiv, iar in eventualitatea in care vor castiga meciul de vineri seara, trec pe loc de Cupa Sudamericana, peste echipe precum Belgrano, sau Defensa y Justicia. In runda anterioara a facut 0-0 cu Colon, dar simplul fapt ca revine pe teren propriu o pune in valoarea si mai mult, acesta fiind locul unde este neinvinsa de sapte jocuri.

Estudiantes si-a ratat complet sezonul, iar tot ce ii mai ramane de facut este sa lupte penru a prinde locul secund in Grupa F a Copei Libertadores, competitie unde este angrenata. In Superliga a evoluat mult sub asteptari, avand deja doua infrangeri consecutive, rezultate care au scos-o definitiv din lupta pentru Copa Sudamericana, ocupand locul 16, cu 35 de puncte. Sanse matematica raman, dar urmeaza sa intalneasca doi adverasari dificili si deja sunt cinci lungimi intre ea si realizarea acestui obiectiv, cu sase maxim posibile.

Practic, meciul trebuie sa fie unul mult mai strans decat de obiecei, dar cred ca Estudiantes este concentrata 100% pe disputa care a ramas sa se joace in grupa din Copa Libertadores, astfel, River Plate sa profite de acest lucru si astfel sa continue evolutiile bune, care sa-I aduca din nou victoria.

Pronostic River Plate – Estudiantes: gazdele castiga, cota 1.47 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>