Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in semifinalele turneului de la Sydney

Tecau s-a calificat in semifinale la Sydney. Niculescu merge si ea mai departe in turneul de la Hobart

Sursa foto: reporterntv.ro

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au facut un joc bun in fata columbienilor Juan Sebastian Cabal si Robert Farah, calificandu-se in semifinalele turneului de la Sydney.

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezl Jean Julien Rojer a reusit sa se califice in penultimul act al turneului de la Sydney, dupa ce a trecut cu 6-3 si 7-6 de columbirneii Juan Sebastian Cabal si Robert Farah. Favorita numarul 2, perechea romano/olandeza a servit foarte bine in primul set, cand a profitat de cea de-a doua minge de break de care a beneficiat, castigand pe servicul adversarilor cand scorul era deja 4-3 in favoarea lor. Astfel,Tecau si colegul sau au inchis primul act la prima ocazie ivita, atunci cand dupa ceas erau trecute 29 de minute.

Setul al doilea s-a mers cap la cap, Rojer si Tecau avand singurele doua mingi de break oferite in acesl set, dar nu au fost fructificate si s-a intrat in tie-break. In prelungirile setului al doilea s-a pierdut o singura data serviciul, iar beneficiari au fost tot romanul si colegul sau de echipa, care s-au calificat la prima minge de meci avuta, scorul tie-break ului fiind de 7-4.

Cei doi sunt la al doilea meci csatigat in doua seturi, dupa ce luni au trecut de perechea Lorenzi/Zverev, tot in cadrul turneului de la Sydney. Meciul urmator este programat pe 11 ianuarie, nu inainte de ora 04:00, unde Tecau si Rojer ii vor infrunta pe neamtul Jan-Lennard Struff si pe sasrbul Viktor Troicki. Cei din urma s-au calificat dupa ce au trecut de favoritii numarul 5, Feliciano Lopez si Marc Lopez,cat si de perechea localnicilor Alex Bolt si Jordan Thompson.

Romanul a jucat finala la Sydney si in 2016, tot alaturi de Rojer. Pentru atingerea semifinalelor, si-au asigurat 90 de puncte in ierarhia ATP si un cec in valoare de 7.240 de dolari.

Tot astazi, dar in cadrul turneului de la Hobart, Monica Niculescu a reusit sa treaca cu 2-0 (6-4, 6-2) de Varvara Lepchenko. Venita din calificari, Monica Niculescu  a trecut in minimum de seturi in primul tur, de Irina Begu, repetand jocul bun si in turul secund, cand nu a oferit nici cea mai mica sansa jucatoarei din Statele Unite ale Americii, invingand-o intr-o ora si 31 de minute.

In turul urmator, Monica Niculescu o intalneste pe Elise Mertens, belgianca aflata pe locul 36 WTA, a trecut in doua seturi de Kurumi Nara si Haddad Maia. Belgianca este favorita numarul 2.

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cele mai bune cote din Serie A, Premier League …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>