Ce trebuie sa stii ca sa pariezi onlineDaca te intrebi Cum pariez live la Bet365 si nu ai gasit niciunde raspunsulte voi invata in cel mai simplu mod cum poti sa o faci. Dupa cum spuneam si in celelalte articole, Bet365 este una din cele mai mari case de pariuri online, fiind de asemenea casa de pariuri preferata de romani. In plus, pe langa interfata foarte usor de folosit si cotele printre cele mai bune de pe piata, Bet365 ofera o experienta fantastica la pariurile live.

1. Trebuie sa ai un cont la Bet365. Daca nu ai inca unul, poti sa-ti deschizi un cont nou de AICI. Vei primi la prima depunere 200 RON.

2. Dupa ce te-ai logat (ai intrat in contul tau de la Bet365), da click pe Pariuri live

Cum pariez live la Bet365

 3. Vei fi redirectionat pe o alta pagina. Aici vei avea 3 meniuri de vizualizare a evenimentelor sportive. Personal folosesc optiunea Eveniment unic – in dreapta sus (poti sa le incerci si celelalte doua si sa pariezi cum iti place mai mult)

Pariuri live la Bet365

4. Dupa ce vei selecta Eveniment unic, in partea stanga vei putea alege ce eveniment vrei sa pariezi iar in partea din mijloc a ecranului vei avea optiunile de pariuri. Selecteaza pariul dorit (click pe cota), iar apoi vei putea introduce suma pe care vrei sa o pariezi in partea stanga.

Pariaza online la Bet365

5. Click pe Pariati.

Cum pariez live la Bet365