Cum analizezi un meci la pariuri

Cum sa analizezi un meci la pariuriProbabil te-ai saturat sa pierzi la pariuri pe cote de 1.15 sau chiar mai mici! Daca inca nu prea intelegi cum analizezi un meci la pariuri, o sa incerc sa-ti dau cateva sfaturi care sa te ajute sa intelegi mai bine daca un meci este intradevar bun de pariat sau nu. Ca sa incepem cu inceputul, noi promovam si incurajam pariorii sa parieze cat mai putine evenimente (pronosticuri) pe un bilet. Daca pariezi mai mult de 3 meciuri pe un bilet…mai bine te apuci de loto. Desigur, castigurile mari vin din bilete cu multe evenimente, insa sansele sunt extrem de mici ca sa castigi un asemenea bilet, iar pe termen lung probabil vei iesi pe minus.

Cum analizezi un meci la pariuri

Iata cateva din cele mai importante aspecte care trebuie luate in calcul atunci cand vrei sa analizezi un meci de fotbal:

  • forma (moralul): probabil unul din cele mai importante aspecte de luat in calcul la un meci de fotbal. Aceasta regula nu se aplica neaparat cand diferenta dintre cele doua echipe este foarte mare (Real Madrid vs Almeria) insa si atunci trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa pariezi daca acea cota oferita de casele de pariuri reflecta sau nu realitatea (adica daca e value bet)
  • jucatorii accidentati/suspendati: nu trebuie neglijat acest aspect, mai ales la echipele in care unii jucatori sunt decisivi (Messi la Barcelona, Totti la Roma, etc)
  • pozitia in clasament: e normal ca o echipa care este pe primul loc, insa are o forma mai slaba (vine dupa 3 infrangeri, de exemplu), sa fie favorita in fata echipei de pe ultimul loc care insa vine dupa 2 victorii si 3 egaluri. Valoare si diferenta dintre cele doua echipe este direct proportionala cu pozitiile lor in clasament
  • intalnirile directe: meciurile head-to-head din trecut pot fi un indicator foarte bun, de asemenea insa trebuie tinut cont neaparat de faptul daca acea echipa s-a transformat (in bine sau in rau) in ultimii ani. Vezi pe Manchester City sau Monaco.
  • conditiile meteo: vremea nefavorabila poate fi in factor deciziv pentru echipele care sunt tehnice si care sunt favorite. Un teren prost si cu o vreme ploioasa poate ingreuna foarte mult atacul echipei mai bine cotata. In aceste situatii este de luat in considerare pronosticul under 2.5 (sub 2.5)

Daca vrei sa fii un parior care intradevar castiga la pariuri, analiza unui meci de fotbal este foarte importanta. Nu intotdeauna o cota de 1.05 este si castigatoare. Banii cei mai multi sunt castigati de cotele mari (ma refer la cote intre 1.5 si 2.3) si care sunt value bet – valoroase (cote care merita riscul pariului).

Check Also

eFortuna

Cum sa faci o depunere la Fortuna. Tutorial cu imagini

Fortuna (D. ONJN 2159/28.08.2015) s-a lansat si online la sfarsitul anului 2015 si sunt tot mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>