Cum alegi o casa de pariuri

Cum alegi o casa de pariuriCum alegi o casa de pariuri ar trebui sa fie o misiune relativ usoara,  insa lucrurile trebuie privite mult mai serios deoarece poti avea probleme la retragerea banilor. Ce rost are sa castigi la pariuri daca nu poti scoate banii castigati? Un alt aspect foarte important este oferta; degeaba vrei tu sa pariezi handicap asiatic daca acea casa de pariuri de pe internet nu ofera acest tip de pariuri. Nu in ultimul rand, foarte important este daca vrei sa pariezi live sau nu, deoarece nu foarte multe case de pariuri stau bine la acest capitol. Alegerea unei case de pariuri nu trebuie sa fie facuta in functie de bonus; desigur, si acest lucru este foarte important, insa daca rulajul bonusului este foarte dificil cel mai probabil vei pierde banii investiti.

Cum alegi o casa de pariuri

Mai jos ti-am pregatit cateva sfaturi ca sa alegi casa de pariuri potrivita pentru tine. Citeste-le cu atentie pentru ca te vor ajuta aceste informatii.

  • daca esti un parior recreational, poti alege orice casa de pariuri (care este licentiata in Romania)
  • daca iti place sa pariezi live, inainte sa-ti deschizi un cont, verifica oferta de pariuri live. Nu toate casele de pariuri online ofera tipurile de pronosticuri pe care doresti sa pariezi
  • daca iti place sa pariezi sume mari (ma refer peste 2000 Ron), iti recomand Betfair, o casa de pariuri betting exchange la care poti vedea exact care este suma maxima pentru fiecare pronostic
  • handicapul asiatic, mai ales cel ajustabil, se gaseste doar la cateva case de pariuri. Verifica in oferta prima data
  • daca pariezi mai multe meciuri pe un bilet, unele case de pariuri iti ofera bonusuri (de exemplu Sportingbet si Fortuna)
  • pariurile pe cartonase si cele pe cornere nu se gasesc in oferta tuturor caselor de pariuri
  • alege o casa de pariuri serioasa, care are o reputatie buna pe internet

 

Check Also

eFortuna

Cum sa faci o depunere la Fortuna. Tutorial cu imagini

Fortuna (D. ONJN 2159/28.08.2015) s-a lansat si online la sfarsitul anului 2015 si sunt tot mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>