Cele mai bune strategii la pariuri

Cele mai bune strategii la pariuriPariorii care doresc sa castige constant la pariuri folosesc intotdeauna o strategie; parierea haotica inseamna de cele mai multe ori pierderea intregului bankroll, chiar daca sunt momente cand castigurile vin pe banda rulanta. Problema reala vine atunci cand ai o serie mai proasta si nu te poti stapani emotional; intentia ta este sa pariezi cat mai mult ca sa recuperezi ce ai pierdut. Aceasta greseala este una din cele mai frecvente printre pariori, mai ales printre cei incepatori. Eroarea poate fi evitata in cazul in care folosesti o strategie la pariuri…si desigur, nu te abati de la ea. In plus, folosirea unei strategii bune are foarte multe aspecte pozitive si-ti permite un control mult mai bun asupra bancii. Mai jos ti-am pregatit o lista cu cele mai bune strategii la pariuri.

Cele mai bune strategii la pariuri

Martingale

Aceasta este una din cele mai cunoscute si folosite strategii la pariuri, chiar daca unii o folosesc dar nu-i stiu numele. Ideea este foarte simpla: vei paria pe o cota de minim 2 (cota o poti forma chiar si din mai multe evenimente insa cota finala sa fie de cel putin 2) iar in cazul in care vei pierde va trebui sa iti dublezi miza la urmatorul pariu. Mai concret, sa spunem ca pariezi 10 Ron pe o cota de 2.1; daca vei pierde, urmatorul tau pariu va fi de 20 Ron, insa tot pe o cota de minim 2. Si tot asa pana vei avea un pariu castigator; profitul va fi cel putin miza primului pariu, in exemplul anterior 10 Ron (spun “cel putin” deoarece profitul poate sa difere in functie de cota). Inainte sa folosesti aceasta strategie la pariuri ar trebui sa iti calculezi cate serii iti poti permite sa pierzi la rand; daca miza de inceput este de 10 Ron, ai nevoie de 310 Ron pentru a-ti acoperi o serie de 5 pariuri pierdute (adica 10 + 20 + 40 + 80 + 160).

Easy money

O strategie de succes care a adus castiguri importante multor pariori. Strategia e foarte simplu: se pariaza o suma mare de bani pe cote mici, de 1.03-1.05. De exemplu, daca vei prinde 100 de cote de 1.05 si ai inceput cu 50 Ron, la sfarsit bankroll-ul tau va fi de 6500 Ron!!! Marele dezavantaj al acestei strategii este faptul ca vei risca o suma mare de bani pentru un castig foarte mic; desigur, daca vei reusi sa prinzi 100 de pariuri consecutive suma castigata va fi imensa in comparatie cu investitia facuta. Poti incerca strategia Easymoney si cu cote ceva mai mari, de exemplu 1.10, avantajul fiind ca vei avea nevoie de mai putine pariuri pentru a ajunge la castigul dorit.

Strategia X

Nu este foarte folosita de multi pariori insa este o strategie pe termen lung cu rezultate foarte bune. Iau un exemplu ca sa va spun despre aceasta strategie. Luam campionatul Romaniei si vom paria 100 Ron pe primul meci pe rezultatul X (egal). In cazul in care vom pierde, vom paria pe al doilea meci 100 Ron; daca si acesta este pierdut, pariem pe al 3-lea meci 200 Ron. Si tot asa pana va iesi un rezultat de egalitate. Ideea este ca sa multiplici miza in asa fel incat atunci cand vei prinde un pariu castigator sa iesi pe plus. Daca inca nu te-am convins cu aceasta strategie, te invit sa urmaresti rezultatele din Liga 1 si sa vezi ca sunt sanse foarte mari ca sa avem cel putin un rezultat de egalitate in fiecare etapa. In plus, Strategia X o poti folosi si in alte campionate in care meciurile incep la ore diferite.

Strategia sfertului

Pana la momentul scrierii acestui articol va pot spune ca nu am incercat aceasta strategie insa mi se pare destul de interesanta. Sa spunem ca ai o banca de 100 Ron. Imparti banca in 4, fiecare sfert fiind in acest caz de 25 Ron. Acuma vei paria acest sfertpana ii vei dubla (adica pana faci din acesti bani 50 Ron). Prin urmare, vei avea 75 Ron + 50 Ron castigati prin parierea unui sfert. Acum banca noastra este de 125 Ron. Vom imparti din nou la 4 si vom paria un sfertt pana il vom dubla…si tot asa. Marele avantaj al acestei strategii este ca nu vei pierde foarte repede toata banca.

Ai sa ne recomanzi si alte strategii? Lasa-ne un comentariu sau scrie-ne pe Facebook.

Check Also

Easy money, cota 1.05 (a doua incercare)

Daca la prima incercare ne-am oprit doar la pasul 10, azi (23 Noimebrie 2015) voi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>