Cele mai bune strategii la cazino

Cele mai bune strategii la cazinoFie ca vrei sa te distrezi, sa te relaxezi sau daca vrei sa dai lovitura cu un castig de milioane, Cazinoul poate fi locul potrivit pentru tine. Chiar daca iti plac sloturile, jocurile cu carti precum Blackjack sau poker, cazinoul live sau alte jocuri, trebuie sa-ti stabilesti inca de la inceput un target (tradus din Engleza “tinta”), adica sa iti setezi un castig realistic pe care vrei sa-l atingi. Daca vrei sa te joci la cazino doar pentru distractie, atunci pur si simplu nu trebuie sa tii cont de nimic; poti plasa orice miza la orice joc iti place. Lucrurile se schimba insa daca esti in cautarea unui castig de la aceste jocuri; trebuie sa stii ca nu poti face profit daca nu aplici o strategie de cazino. E pur si simplu foarte greu de batut cazinoul fara cateva reguli pe care trebuie sa ti le stabilesti inca de la inceput.

In acest articol iti voi prezenta cele mai bune strategii la cazino; le poti folosi atat online cat si la cele reale. Totusi, nu uita ca nimic nu este sigur si nici o strategie nu-ti poate garanta un profit 100% sigur. De cealalta parte, iti pot spune cu siguranta ca sansele tale la castig se vor imbunatati considerabil si vei fi surpris sa vezi ca intradevar se pot face bani frumosi si la cazino. Eu am aplicat aceste strategii la cazino, insa trebuie sa-ti marturisesc ca de cele mai multe ori le-am jucat la live, adica la Live Casino cu dealeri reali (majoritatea cazinourilor online au asa ceva); desigur, tu poti sa le incerci si la oricare alte jocuri. Personal prefer cazinoul de la Winmasters, NetBet si Unibet. Nu spun ca celelalte nu sunt bune insa nu te pot minti ca le-am incercat pentru ca la momentul scrierii acestui articol doar la aceste 3 am jucat in ultimul timp.

CELE MAI BUNE STRATEGII LA CAZINO

Strategia Martingale

Aceasta strategie este probabil una din cele mai utilizate strategii la cazino si pariuri. Ideea acesteia este foarte simpla: de fiecare data cand pierzi trebuie sa iti dublezi miza; in momentul cand ai reusit un pariu castigator va trebui sa incepi de la inceput. De exemplu incepi cu 10 Ron, iar daca pierzi vei paria 20 Ron. Pierzi si de aceasta data si pariezi 40 Ron; de aceasta data castigi iar profitul tau va fi 80 Ron (castigul) minus mizele 40 Ron 20 Ron 10 Ron (adica un profit net de 10 Ron). Acest exemplu se bazeaza pe pariui in cota de minim 2 (sanse egale), adica pariuri la ruleta pe rosu, negru, even, odd, numere mari si numere mici, Blackjack, jocuri Hi-Lo si altele. Pe langa avantajul pe care ti-l ofera prin faptul ca iti permite sa pierzi mai multe pariuri la rand, Strategia Martingale are si un dezavantaj: ai nevoie de o banca destul de mare pentru a-ti acoperi o serie cat mai mare de pariuri pierdute. Chiar si asa, aceasta este una din cele mai bune strategii la cazino…daca stii sa o folosesti cu atentie si nu vrei sa te imbogatesti peste noapte.

Strategia D’Alembert

Aceasta strategie este din ce in ce mai folosita in cazinourile online si isi castiga o popularitate tot mai mare, mai ales printre jcuatorii profesionisti. Numele acesteia vine de la matematicianul francez Jean Baptiste le Rond insa mai este cunoscuta si sub numele de Sistemul Piramidal. Strategia D’Alembert se bazeaza pe legea conform careia totul se egalizeaza la un anumit moment; prin urmare, daca ai o serie mai proasta in care ai multe pariuri pierdute ar trebui sa te astepti sa vine o serie si foarte buna in care pariurile castigatoare vor predomina. Strategia este foarte simplu de aplicat: iti vei seta o miza de inceput iar de fiecare data cand vei pierde vei aduga o unitate la miza iar daca vei castiga vei scadea una (dar nu mai jos decat miza de inceput). Iata un exemplu concret:

  • Pariezi 10 si pierzi
  • Pariezi 11 si pierzi
  • Pariezi 12 si castigi
  • Pariezi 11 si pierzi
  • Pariezi 12 si castigi
  • Pariezi 11 si castigi
  • Pariezi 10 si pierzi
  • Pariezi 10 si castigi

In acest exemplu ai 4 pariuri castigate si 4 pierdute; chiar si asa, esti pe plus cu 4 unitati. Desigur, unitatii ii poti da orice valoare doresti, doar sa iti permita banca. Marele avantaj al Strategiei D’Alembert este ca nu ai nevoie de o banca foarte mare si nu vei fi niciodata in pericol sa-ti pierzi toata banca (doar daca traversezi o perioada proasta pentru un timp foarte lung); in plus, o poti folosi atat la Blackjack, ruleta sau alte jocuri cu sanse de castig egale.

Atentie: nici o strategie nu-ti va garanta un profit 100% sigur!

Check Also

Easy money, cota 1.05 (a doua incercare)

Daca la prima incercare ne-am oprit doar la pasul 10, azi (23 Noimebrie 2015) voi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>