Carvajal ingrijorat pentru duelul cu Neymar

Carvajal : “Nu exista formula magica sa il opreasca pe Neymar!”

Sursa: fourfourtwo.com

Real Madrid spera sa-si salveze sezonul cu o victorie in dubla mansa pe care urmeaza sa o joace impotriva celor de la PSG, iar Carvajal se arata ingrijorat de duelul pe care urmeaza sa-l aiba, contra lui Neymar.

Real Madrid trage mari sperante ca Neymar, starul Brazilian, nu va fi intr-una din zilele sale bune pentru meciul cu Paris Saint – Germain din Liga Campionilor.
Fundasul lui Real Madrid, Dani Carvajal,  a spus că nu există nici o “formulă magică” care să îl oprească pe Neymar, sperând că steaua de la Paris Saint-Germain va avea o zi libera.

PSG va vizita Santiago Bernabeu, miercuri, pentru prima etapa a Ligii Campionilor, meci in care se pare ca Neymar reprezinta o uriasa amenintare pentru Real Madrid.

Carvajal, care este suspendat in acest meci, a declarat că echipa sa pur și simplu trebuie să spere că starul brazilianl este departe de a fi in cea mai buna forma a sa. “Pentru a juca împotriva lui Neymar, nu există o formulă magică“, spune Carvajal, via AS.

 “Sperați că nu e ziua lui buna. Sper că nu va fi ziua lui Miercuri”.

După ce in acest sezon s-a luptat din rasputeri in LaLiga, se pare ca Liga Campionilor va fi ultima șansă a Madridului la un alt trofeu în acest an.

Carvajal a insistat că nu există favoriti pentru etapa împotriva PSG, care zboară cat mai sus  în Ligue 1.

“Nu există nici un favorit într-o astfel de bătălie. Etapele knock-out sunt absolut diferite, diferenta putand fi facuta doar de mici detalii “, a spus el. “Vom încerca să nu comitem nici un fel de eroare și să dam totul in teren”.

 

 

 

Check Also

Pedro are cuvinte de lauda pentru Messi

“Este Messi cel mai bun din lume , dar nu e invincibil”  – afirma Pedro …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>