Carvajal ingrijorat pentru duelul cu Neymar

Carvajal : “Nu exista formula magica sa il opreasca pe Neymar!”

Sursa: fourfourtwo.com

Real Madrid spera sa-si salveze sezonul cu o victorie in dubla mansa pe care urmeaza sa o joace impotriva celor de la PSG, iar Carvajal se arata ingrijorat de duelul pe care urmeaza sa-l aiba, contra lui Neymar.

Real Madrid trage mari sperante ca Neymar, starul Brazilian, nu va fi intr-una din zilele sale bune pentru meciul cu Paris Saint – Germain din Liga Campionilor.
Fundasul lui Real Madrid, Dani Carvajal,  a spus că nu există nici o “formulă magică” care să îl oprească pe Neymar, sperând că steaua de la Paris Saint-Germain va avea o zi libera.

PSG va vizita Santiago Bernabeu, miercuri, pentru prima etapa a Ligii Campionilor, meci in care se pare ca Neymar reprezinta o uriasa amenintare pentru Real Madrid.

Carvajal, care este suspendat in acest meci, a declarat că echipa sa pur și simplu trebuie să spere că starul brazilianl este departe de a fi in cea mai buna forma a sa. “Pentru a juca împotriva lui Neymar, nu există o formulă magică“, spune Carvajal, via AS.

 “Sperați că nu e ziua lui buna. Sper că nu va fi ziua lui Miercuri”.

După ce in acest sezon s-a luptat din rasputeri in LaLiga, se pare ca Liga Campionilor va fi ultima șansă a Madridului la un alt trofeu în acest an.

Carvajal a insistat că nu există favoriti pentru etapa împotriva PSG, care zboară cat mai sus  în Ligue 1.

“Nu există nici un favorit într-o astfel de bătălie. Etapele knock-out sunt absolut diferite, diferenta putand fi facuta doar de mici detalii “, a spus el. “Vom încerca să nu comitem nici un fel de eroare și să dam totul in teren”.

 

 

 

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cele mai bune cote din Serie A, Premier League …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>