Campionatul Mondial de Fotbal – Polonia

Reuseste Lewandowski sa o scoata din nou pe Polonia din faza grupelor?

Sursa foto: the18.com

Incepand cu 18 mai, Adam Nawalka va conduce primele antrenamente in cantonamentul pentru Campionatul Mondial de Fotbal, avand alaturi 35 de jucatori, din care urmeaza sa aleaga cel mai bun 23, alaturi de care se vor bate pentru a castiga turneul final din vara.

Polonia se pregateste de Campionatul Mondial de Fotbal, iar pentru a putea face din nou o figura frumoasa, selectionerul Adam Nawalka a ales deja lista largita pentru turneul final din Rusia. Astfel, pentru inceput vor fi prezenti 35 de jucatori, urmand ca dupa perioada de pregatire sa definitive lista celor 23, alaturi de care va merge si va incerca sa cucereasca Grupa H.

Calificata fara probleme dintr-o grupa in care s-a regasit si Romania, Polonia se pregateste acum de duelurile Grupei G, de la Campionatul Mondial, unde urmeaza sa infrunte nationale precum Senegal, Columbia si Japonia. Lewa&Co. sunt cotati cu prima sansa. La o prima vedere, batalia pentru sefia grupei se da intre Plonia si Columbia, doua nationale cu jucatori extrem de experimentati, care au demonstrat si in preliminarii ca se pot bate de la egal la egal cu oricare alt adversar.

Atacantul lui Bayern Munchen, Robet Lewandowski, a incheiat preliminariile ca fiind cel mai bun marcator, fiind urmat de Cristiano Ronaldo. Interesant faptul ca Nawalka se pare ca nu a ales un adversar pentru perioada de aproape o luna pe care nationala sa o are la dispozitie, conform calendarului, Polonia nu are meciuri amicale programate.

Lotul Poloniei pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Portari: Bartosz Bialkowski; Lukasz Fabianski; Lukasz Skorupski; Wojciech Szczesny

Fundasi: Jan Bednarek; Bartosz Berezynski; Thiago Cionek; Kamil Glik; Artur Jedrzejczyk; Marcin Kaminski; Tomasz Kdziora; Michal Pazdan; Lukasz Pisczek;

Mijlocasi: Jakub Blaszczykowski; Pawel Dadidowicz; Przemyslaw Frankowski; Jacek Goralski; Kamil Grosicki; Damian Kadzior; Grzegorz Krychowiak; Rafal Kurzawa; Karol Linetty; Maciej Makuszewski; Krysztof Maczynski; Slawomir Peszko; Maciej Rybus; Piotr Zielinski; Szymon Zurkowski; Sebastian Szymanski

Atacanti: Robert Lewandowski; Dawid Kowniacki; Arkadiusz Milik; Krzystof POiatek; Lukasz Teodorczyk; Kamil Wilczek

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cea mai buna case de pariuri online iti ofera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>