Campionatul Mondial de Fotbal – Peru

Peru si-a anuntat echipa pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Nationala celor de la Peru si-a anuntat lotul pe care se bazeaza la Campionatul Mondial de Fotbal, insa, planurile au fost date peste cap de suspendarea dictata de forul international pentru capitanul Guerrero.

Peru a fost surpriza calificarile Americii de Sud pentru Cupa Mondiala, reusind sa prinda pozitia a cincea, care, a oferit posibilitatea de a juca un meci de baraj. Peruanii au intalnit-o atunci pe Noua Zeelanda, o alta nationala limitata din toate punctele de vedere si rezultatul nu avea cum sa nu fie altul, decat “alb-rosii” la turneul final. A fost 2-0 atunci cand au jucat acasa si 0-0 in deplasare, suficient pentru ca acum sa faca parte din Grupa C, alaturi de echipe precum Franta, Danemarca si Australia.

Cu resurse limitate, Peru pleaca cu ultima sansa din aceasta grupa, insa, are oportunitatea de a lega si mai mult relatiile de joc, prin trei partide de pregatire, ce vor avea loc incepand de la sfarsitul lunii mai. Astfel, pe 29 mai, Peru joaca cu Scotia, urmand ca pe 3 iunie sa evolueze in compania Arabiei Saudite, iar ultimul meci de pregatire va avea loc imporiva Suediei. Ultimele doua dispute sunt impotriva unor alte echipe care s-au calificat la Cupa Mondiala.

Prima partida pe care Peru o va disputa la editia din 2018 a Cupei Mondiale, se jaoca pe 16 iunie, cu Danemarca, de la ora 19:00, pe “Mordovia Arena”.

Echipa celor de la Peru pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Portari: Carlos Caceda; Jose Gallese; Jose Carvallo

Fundasi: Alberto Rodriguez; Luis Advincula; Miguel Araujo; Wilder Cartagena; Aldo Corzo; Anderson Santamaria; Miguel Trauco; Christian Ramos; NIlson Loyota; Luis Abram

Mijlocasi: Pedro Aquino; Christian Cueva; Edinson Flores; Paolo Hurtado; Sergio Pena; Andy Polo; Renato Tapia; Yoshimar Yotun

Atacanti: Raul Ruidiaz; Jefferson Farfan; Andre Carrillo

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cele mai bune cote din Serie A, Premier League …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>