Campionatul Mondial de Fotbal – Panama

Panama si-a anuntat lotul pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Sursa foto: panamatoday.com

Panama este una dintre tarile care deja s-au regrupat pentru antrenamentele preliminare inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal.

Tehnicianul Hernan Dario Gomez a dezvaluit care sunt jucatorii pe mana carora merge pentru a jucain Grupa G din cadrul Cupei Mondiale, competitie unde pva concura alaturi de echipe precum Belgia, Anglia si Tunisia. Avand una dintre cele mai slab cotate nationale, Panama incearca sa incurce calculele agentiilor de pariuri si a analistilor, in general, iar pentru asta a inceput deja sa se antreneze.

Pe 15 mai, selectionata Panama a inceput antrenamentele la “Rommel Fernandez Stadium”. Alaturi de vedetele echipei, jucatori care evolueaza la echipe ceva mai cunoscute din Europa, Hernan Dario Hernandez a inclus in lista si jucatori din campionatul intern, cat si jucatori care au ramas liberi de contrat dupa terminarea acestui sezon.

Jucatorii chemati de la Tauro CC si Independent Athletic Club se vor alatura joi seara echipei, dupa ce vor juca In finala campionatului.

Programul celor de la Panama nu este deloc unul incarcat, ea va avea primul meci de pregatire pe 28 mai, cand va sta fata in fata cu Irlanda de Nord, iar cateva zile mai tarziu, pe 6 iunie, Norvegia urmeaza sa fie echipa alaturi de care se pregateste in ultimul meci, inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal. Prima partida oficiala se tine pe 18 iunie, Belgia vs Panama.

Lotul Panama pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Portari: Jose Calderon; Alex Rodriguez

Fundasi: Felipe Baloy; Luis Ovalle; Richard Peralta; Francisco Palacios

Mijlocasi: Edgar Yoel Barcenas; Gabriel Gomez; Adalbeto Carrasquilla; Valentin Pimentel; Ricardo Avila; Miguel Camargo; Jose Gonzalez; Jose Luis Rodriguez

Atacanti: Blas Perez; Roberto Nurse; Ismael Diaz; Rolando Blackburn; Jose Fajardo

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cea mai buna case de pariuri online iti ofera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>