Biletul zilei tenis (25 Martie 2016)

Avem cateva meciuri foarte interesante azi la baieti la turneul de la Miami. Nu puteam sa ratez aceasta ocazie si am pregatit un bilet doar din tenis…care sper sa fie si castigator. Batranelul Feliciano Lopez a ajuns la 34 de ani dar inca se claseaza destul de bine in clasamentul ATP (este pe locul 23) si, cel mai important, joaca la cel mai inalt nivel. Azi va juca impotriva lui Yoshihito Nishioka, un japonez in varsta de 20 de ani; acesta este pe locul 124 si chiar daca este un jucator talentat nu cred ca se ridica la nivelul spaniolului.

Goffin a atins varful carierei si este pe locul 15; belgianul joaca din ce in ce mai bine si in acest sezon are 12 victorii (10 pe hard) si 5 infrangeri. In general pierde doar cu jucatorii mai bine clasati, chiar daca la inceputul anului a fost invins de Pouille; ma astept ca si la acest turneu sa ajunga in fazele superioare, dar pentru acest lucru are nevoie de o victorie cu Marcel Granollers-Pujol. Jucatorul din Spania are un tuneu castigat la Irving in acest an dar personal nu ma impresioneaza cum joaca pe hard. MErg pe mana belgianului care este intr-o forma mai buna si este mai valoros.

Derby-ul zilei in tenis este fara doar si poate confruntarea dintre Roger Federer si Del Potro. Argentinianul este in revenire de forma dupa accidentarea care l-a tinut mult timp departe de tenis. In 2014 si 2015 a jucat extrem de putin dar in acest an se pare ca isi revine cat de cat la o forma din ce in ce mai buna. Federer nu a mai participat la nici un turneu dupa Australian Open si il vad favorit in acest meci.Biletul zilei tenis (25 Martie 2016)

Check Also

Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun Cea mai buna case de pariuri online …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>