Biletul ZIlei 7 mai 2018

Malmo are din nou nevoie de un joc bun

Kings Lynn si Slough isi vor disputa finala playoff-ului Premier League Sud, in timp ce Malmo o intalneste pe Goteborg, in cele doua meciuri de pe biletul zilei 7 mai 2018

Kings Lynn – Slough, ora 17:00

Kings Lynn a facut instructie cu Weymouth, in semmifinalele playoff-ului din Premier League Sud, in timp ce Slough a bifat cea de-a 10-a victorie din ultimele 11 meciuri, cu un 3-1, sec, cu Kettering, in aceeasi faza a competitiei. Cele doua echipe au terminat pe locul secund, respectiv al treilea, diferenta dintre ele fiind de un punct, insa, Kings Lynn a fost cea care a stiut mai mereu sa profite de avantajul de a juca acasa. De asemenea, in cele trei meciuri disputate cu Kings Lynn in postura de echipa gazda, toate s-au terminat in favoarea ei. La fel cred ca se vor desfasura ostilitatile si acum, dar nu fara spectacol, in care sa se inscrie cel putin trei reusite, avand in vedere ca este finala playoff-ului si se joaca intr-o singura mansa.

Pronostic Kings Lynn – Slough: peste 2,5 goluri, cota 1.50 la Unibet

 

Malmo – Goteborg, ora 20:00

Malmo ramane favorita la castigarea titlului, singura ei contracandidata reala este AIK Stockholm, celelate echipe probabil ca vor pica pe rand, pe timpul sezonului. Cu toate ca este ocupanta locului 7, cu 11 puncte si are de recuperat opt lungimi fata de Hammarby, inclin sa cred ca este o diferenta pe care o poate recupera lejer, poate, pana la finalul turului. De altfel, ambele vin dupa o victorie, ceea ce ma face sa cred ca moralul lor este unul ridicat, suficient pentru a face un meci disputat, spectaculos, dar pe care Malmo sa-l trateze mult mai atent si sa il castige. Dintre meciuri jucate pe “Swedbank”, campioana Suediei este neinvinsa, avand doua victorii si un rezultat de egalitate.

Pronostic Malmo – Goteborg: gazdele castiga, cota 1.53 la Unibet

Cota totala 2.29 la Unibet

Check Also

Biletul ZIlei 3 mai 2018

Golurile sunt asteptate cu mare interes in Europa League De acum poti depune si retrage …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>