Biletul ZIlei 6 mai 2018

Chelsea – Liverpool si Barcelona – Real Madrid, dueluri de poveste

Duminica, 6 mai 2018 avem Chelsea – Liverpool si Barcelona – Real Madrid, derby-uri care isi fac loc fara probleme pe biletul zilei.

Chelsea – Liverpool, ora 18:30

Chelsea si Liverpool ne-au oferit mereu meciuri atractive, in special de cand Klopp a venit la carma “cormoranilor” am avut parte de dueluri spectaculoase. In ultimele sapte confruntari directe din Premier League, am avut “ambele marcheaza”, iar daca mizam pe faptul ca trec printr-o forma buna, cu Liverpool proaspat calificata in finala Champions League, iar Chelsea neinvina in ultimele cinci dispute si calificata in finala FA Cup.

Una peste alta, trebuie ca cele doua sa se ridice la nivelul pe care toti il asteptam, iar ambele sa inscrie din nou cel putin cate un gol.

Pronostic Chelsea – Liverpool: ambele marcheaza, cota 1.55 la Unibet

 

Barcelona – Real Madrid, ora 21:45

“El Clasico” este mai mult un meci amical, deoarece miza nu mai este atat de importanta, insa, singurul obiectiv serios pe care il putem extrage din acest meci, este dorinta Barcelonei de a termina sezonul neinvinsa. Calificata fara mari emotii in finala Champions League, avand oportunitatea de a lua pentru a treia oara consecutiv cel mai important trofeu intercluburi, ma astept sa vedem o abordare ceva mai relaxanta a echipei lui Zidane. Inclin spre victoria “blaugrana”, dar in care sa fie nevoita sa inscrie de cel putin doua ori.

Pronostic Barcelona – Real Madrid: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, cota 1.38 la UNibet

 

Cota totala 2.08 la UNibet

Check Also

Biletul ZIlei 3 mai 2018

Golurile sunt asteptate cu mare interes in Europa League Cea mai buna case de pariuri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>