Biletul Zilei 5 mai 2018

Liga 1 vine cu doua meciuri spectaculoase

Biletul Zilei 5 mai 2018 ne aduce doua evenimente care vor fi destul de urmarite, CFR Cluj o intalneste pe CSU Craiova, iar in celelalt meci avem Juventus Bucuresti – FC Botosani, ambele meciuri facand parte din prima liga a Romaniei, insa, unul din playoff, celalalt din playout.

Juventus Bucuresti – FC Botosani, ora 15:30

Abia s-a trecut in partea a doua a playout-ului, iar Juventus Bucuresti are nevoie neaparata de victorie, in special ca evolueaza si pe terenul propriu, locul unde depinde foarte mult de rezultat. In runda anterioara a dispus cu 1-0 de Voluntari, dupa un meci in care mai mult de o repriza s-a tras de timp, dar chiar si asa a ramas pe ultimul loc, cu 16 puncte. De partea cealalta, Botosani este a doua in playout, ceea ce ma face sa merg pe o relaxare a acesteia, iar bucurestenii sa joace totul pe atac, pana la final sa avem cel putin cate o reusita din partea ambelor echipe.

Pronostic Juventus Bucuresti – FC Botosani: peste 1,5 goluri, cota 1.55 la Unibet

 

CFR Cluj – CSU Craiova, ora 20:45

CFR Cluj este obligata sa castige daca vrea sa pastreze sanse reale de a lua titlul, deoarece si acum pleaca din postura de ocupanta a locului secund, fiind in spatele FCSB, cu doua lungimi. In runda trecuta cele doua s-au duelat si scorul a fost 2-2, tot de un egal avand parte si CSU Craiova, 3-3, cu Viitorul. In conditiile de fata, cred ca nu-si mai permite Dan Petrescu sa joace defensiv, deoarece oltenii stiu sa speculeze oportunitatile ivite, avand jucatori de reala valoare, aici nominalizandu-l pe Mitrita. Una peste alta, inclin sa vedem un meci cu goluri, cel putin doua reusite.

Pronostic CFR Cluj – CSU Craiova: peste 1,5 goluri, cota 1.41 la Unibet

Check Also

Biletul ZIlei 3 mai 2018

Golurile sunt asteptate cu mare interes in Europa League Ilie Dumitrescu iti recomanda sa pariezi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>