Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun

Sparta Praga joaca cu Zlin, acesta fiind unul dintre meciurile pe care noi le introducem pe biletul zilei 4 mai 2018, alaturi de Partick – Ross County.

Sparta Praga – Zlin 20:15

Sparta Praga inca lupta pentru calificarea in cupele europene, echipa care in aceasta perioada de inar l-a luat pe Nicusor Stanciu, vine dupa un esec neasteptat, 2-3 cu Ostrava, drept pentru care a iesit din zona acestui obiectiv, pentru moment ocupand locul 5, cu 43 de puncte, cu unul mai putin decat Jablonec, principala sa rivala in lupta pentru Europa League. De astfel, cred ca diferenta de valoare dintre ele o sa se reflecte pe tabela, iar Sparta Praga sa castige fara emotii.

Pronostic Sparta Praga – Zlin: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, cota 1.48 la Unibet

 

Partick Thistle – Ross County, 21:45

Meci important pentru evitarea retrogradarii, Partick Thistle primeste vizita celor de la Ross County, cele doua fiind si cele mai slabe echipe din Scotia, din acest motiv am toate sansele sa cred ca vor da ce au mai bun si astfel sa vedem un mec alert, precum sa intamplat in ultimele cinci dispute directe, in care s-au dat cel putin trei reusite. in urma cu doua luni a fost 4-0 pentru Ross County.

Pronostic Partick Thisle – Ross County: peste 1,5 goluri, cota 1.40 la Unbet

 

Cota finala 2.07 la Unibet

Check Also

Biletul ZIlei 3 mai 2018

Golurile sunt asteptate cu mare interes in Europa League Cele mai bune cote din Serie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>