Biletul ZIlei 3 mai 2018

Golurile sunt asteptate cu mare interes in Europa League

Europa League vine la pachet cu doua intalniri interesante, partide care vor incepe de la ora 222:05, Salzburg primeste vizita lui Marseille, iar pe Wanda MEtropolitano” are loc duelul dintre Atletico Madrid si Arsenal. Sunt meciul care alcatuiesc biletul zilei 3 mai 2018.

Atletico Madrid – Arsenal, ora 22:05

Atletico Madrid este echipa favorita la castigarea Europa League, iar dupa acel 1-1 din tur, cand a egalat in zece oameni, astfel ca acum are prima sansa la a castiga. Totusi, trebuie sa luam in calcul ca ambele si-au odihnit jucatorii, astfel ca cel mai probabil spectacolul o sa fie prezent cu siguranta, in special in repriza secunda. Avand in vedere ca 0-0 vine la pachet cu eliminirea lui Arsenal, ma astept sa vedem goluri, cel putin cate unul in fiecare repriza.

Pronostic Atletico Madrid – Arsenal: peste 1,5 goluri, cota 1.34 la Unibet

 

Salzburg – Marseille, ora 22:05

Pe “Red Bull Arena” are loc disputa dintre Salzburg si OM, meci care pleaca de la 2-0 pentru francezi, astfel ca putem asista si aici la un meci spectaculos, un meci care sa ne aduca mai multe modificari de scor. Austriecii joaca bine acasa, in ultimele zece asemenea dispute din Europa League au scapat neinvinsi, asa cum fac de 38 de meciuri avute in fata propriilor suporteri. Poate ca se vor impune si de data asta, dar nu fara sa vedem un gol si din partea lui Marseille, echipa care cu toate ca nu sta bine in deplasare, marcheaza destul de des.

Pronostic Salzburg – Marseille: peste 2,5 goluri, cota 1.71 la Unibet

 

Cota totala 2.29

Check Also

Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun Cel mai mare BONUS din Romania - …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>