Biletul zilei 13 februarie 2018

Meciuri promitatoare in League Two

Sursa foto: lutontown.co.uk

Ligile inferioare din Anglia ne ofera meciurile care astazi, 13 februarie 2018 completeaza biletul zilei, confruntari ce au loc in League One si League Two.

 

Luton – Crawley Town, League Two, 21:45

Luton este liderul la zi din League Two si echipe de la care trebuie sa ne asteptamsa aiba prima sansa si de aceasta data, asa cum o arata si cotele oferite de agentiile de pariuri. Mizand pe acest lucru, inclin sa cred ca nu o sa fie deloc unul usor, avand in vedere ca formatia vizitatoare vine dupa patru victorii consecutive, meciuri care au adus cel putin trei goluri de fiecare data.

Ca o concluzie, ma astept sa fie o partida activa, iar Crawley Town sa vina increzatoare in sansa ei, ceea ce ma astept sa genereze goluri, cel putin cate unul in fiecare dintre reprize.

Pronostic Luton – Crawley Town: peste 0,5 goluri in prima repriza, cota 1.30 la Unibet

 

Port Vale – Exeter, League Two, 21:45

Tot in cea de-a patra liga valorica din Anglia vine si al doilea meci de pe biletul zilei, Port Vale intalneste Exeter, confruntare aproape cruciala pentru echipa vizitatoare, avand in vedere ca este angrenata in lupta pentru accederea in playoff. Gazdele sutn descurajate de infrangerea lamentabila din etapa anterioara, cand au cedat cu 1-5 in deplasarea de la Cheltenham, in timp ce Exeter a facut 1-1 cu Wycombe, o contracandidata din lupta la varf.

Dupa 0-1 in tur, Exeter arata mai bine in aceste momente, avand rezultate oarecum notabile, in special in fata echipelor de nivelul celor de la Port Vale, ceea ce ma face sa cred ca meciul o sa fie unul alert, cu cel putin doua goluri inscrise si n-ar fi deloc exclus ca ambele sa apartina oaspetilor.

Pronostic Port Vale – Exeter: peste 1,5 goluri, cota 1.36 la Unibet

 

Lincoln City – Cheltenham, League Two, 21:45

Lincoln City este echipa favorita sa castige meciul pe care il are impotriva celor de la Cheltenham si cred ca are toate sansele sa se intample asa, avand in vedere ca postura de echipa gazda i-a adus acesteia o singura infrangere in ultimele 14 asemenea dueluri. Totusi, Cheltenham vine si ea cu moralul ridicat pe “Sincil Bank”, reusind in etapa anterioara un 5-1 cu Port Vale, dar cu toate acestea cred ca nmivelul pe care l-a aratat in fata echipelor mai bine clasate decat ea a fost destul de modest. In urma unei forme bune in jocurile de acasa ma astept sa asistam la goluri, cel putin doua in meci.

Pronostic Lincoln City – Cheltenham:  peste 1,5 goluri, cota 1.27 la Unibet

Check Also

Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun Cea mai buna case de pariuri online …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>