Biletul Zilei 13 aprilie 2018

Ligue 2 si Eerste din nou pun stapanire pe biletul zilei

Sursa foto: ouest-france.fr

Vineri este o zi cu evenimente foarte multe, iar pe biletul zilei avem din nou meciuri din ligile secunde din Olanda si Franta.

Nimes – Sochaux, ora 21:00

Nimes vrea in Ligue 1 cu orice pret, iar daca este sa ne luam dupa forma de moment, avem clar o castigatoare inca de la vestiare, deoarece gazdele reprezinta unul dintre cele mai sigure din ultimele runde Nimeste vine dupa sase victorii consecutive, meciuri in care de fiecare data a inscris cel putin dua goluri si aici a intalnit echipe cu pretentii, precum Prais FC.

Pronostic Nimes – Sochaux: gazdele castiga, cota 1.40 la Unibet

 

Fortuna Sittard – Den Bosch, ora 21:00

Gazdele tintesc prima pozitie, iar pentru a-si pastra fotoliul de lider au nevoie de victorie, deoarece in acest moment au 69 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat NEC Nijmegen, singura ei concuresnta in fruntea Eerste Divisie. Forma joaca si ea un rol important, Sittard venind dupa o serie de 11 meciuri consecutive fara esec, meciuri care s-au lasat cu cel putin un gol inscris de ea. Una peste alta, sunt echipe total opuse, iar faptul ca SIttard este pe primul loc si are un atac de invidiat, ma astept la goluri, cel putin cate unul pe repriza.

Pronostic Sittard – Den Bosch: se marcheaza in ambele reprize, cota 1.37 la Unibet

Check Also

Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun Cele mai bune cote din Serie A, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>