Biletul Zilei 12 aprilie 2018

Lazio si Arsenal sunt cu gandul la semifinalele

Sursa foto: telekomsport.ro

Biletul Zilei de astazi este format clar din evenimentele programate in Europa League, cel putin dintr-o parte din ele, Salzburg – Lazio si TSKA – Arsenal.

Salzburg – Lazio, ora 22:05

Salzburg este ca si eliminata, cred ca faptul ca nu are adversar in Tipici Bundesliga o sa-si spuna serios amprenta, in special ca acum este obligata sa revina de la 2-4. Pe de alta parte, Lazio este o marcatoare constanta, ceea ce ma face sa cred ca din nou putem asista la un meci spectaculos, in care sa se inregistreze goluri in fiecare dintre reprize. Ca o concluzie,obligata sa iasa la joc, formatia gazda ar putea sa riste inca din primul minut, iar asta sa se vada pe tabela, spectacolul sa fie din nou la ordinea zilei, cu cel putin un gol inscris in fiecare dintre reprize.

Pronostic Salzburg – Lazio: se marcheaza in ambele reprize, cota 1.48 la Unibet

 

TSKA – Lazio, ora 22:05

Dupa acel 4-1 din tur, Arsenal vine la Moscova in vacanta, cred ca acesta este titlul potrivit pentru acest meci. Pe de alta parte, contrar acelui spectacol de pe “Emirates”, cred ca de data asta o sa fie un meci contrar opus. De astfel, Arsenal cred ca are ca target obtinerea cele de-a saptea victorie consecutiva in meciurile oficiale, dupa ce putem integra aici atat succesul din tur, cat si dubla victorie din disputa cu Milan, din optimi.

Pronostic TSKA – Lazio: sub 3,5 goluri, cota 1.53 la Unibet

Check Also

Biletul Zilei 4 mai 2018

Nicusor Stanciu trebuie sa ofere un joc bun Ilie Dumitrescu iti recomanda sa pariezi la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>