Adversar greu pentru Marius Copil in primul tur de la Australian Open

Marius Copil – Gilles Simon in primul tur al Australian Open

Sursa foto: prosport.ro

La Melbourne au inceput deja calificarile si asa cum era de asteptat, s-a tras la sorti si tabloul principal al turneului masculin de la Australian Open.

Marius Copil este singurul reprezentant roman calificat pe tabloul principal al editiei 2018 de Australian Open, acesta urmand ca in primul tur sa joace impotriva francezului Gilles Simon. Meciul acesta face parte din sfertul de tablou unde cap de lista este Rafa Nadal, principalul favorit la ridicarea trofeului. Cel mai bun rezulat al lui Copil la un turneu de Grand Slam a fost chiar la Australian Open, el reuisnd sa ajunga in turul secund, dar in editia din 2015.

Novak Djokovic revine in tenis, el fiind unul dintre principalii favoriti la castigarea trofeului din acest an de la Australian Open, alaturi de sportivi precum Roger Federer si evident, numarul 1 mondial, Rafael Nadal.

Novak Djokovic nu a evoluat in ultima jumatate a anului trecut, dar a revenit usor si sigur pe terenul de tenis, sperand sa poata juca o noua finala la Melbourne. Acesta a parasit top 10 in urma problemelor pe care le-a avut anul trecut, avand ocazia sa intalnea scajucatori precum Rafa Nadal sau Roger Federer in “optimi”.Misiunea sarbului nu este deloc una usoara, el urmand sa-l intalneasca pe Donald Young, , iar in turul imediat urmator ar putea sa joace impotriva francezului Gael Monfils.

Principalul favorit la Australian Open 2018 este Rafael Nadal, sportivul iberic urmand sa-l aiba ca adversa pe dominicanul Victor Estrella Burgos, iar apoi, daca se califica, sa aiba un meci la feld e usor, cu invingatorul partidei Nicolas Jarry/Leonardo Mayer.

Roger Federer nu are nici el un meci usor, veteranul elvetian urmand sa tina pasul cu Aljaz Bedene. Favorit numarul 2, Roger ar putea juca in turul al doilea cu Jan Lennard Struff, singura conditie fiind ca germanul sa treaca de Soonwoo Kwon, sportiv intrat pe tabloul principal in urma unui wildcard.

Alte meciuri de pe tabloul masculin al Australian Open 2018 sunt urmatoarele:

  • Grigor Dimitrov – jucator venit din calificari
  • Dominic Thiem – Guido Pella
  • Alexander Zverez – Thomas Fabbiano
  • David GOffin – jucator venit din calificari

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cel mai bun bonus la pariuri revine - 1000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>